Tendensdagen

Idag fick jag inbjudan till Tendensdagen från Sveriges Marknadsförbund. De senaste åren har jag inte varit där av två anledningar.. den ena att jag tyckt att innehållet varit lite för trist och inte tillräckligt intressant för mig och det andra för att det varit för dyrt. MEN i år är innehållet riktigt bra, åtminstone för mig!

I årets fält av talare så finns där några som sticker ut extra mycket,  bland annat så skulle jag gärna lyssna på Alf Rehn, Professor Innovation, som ska prata om marknadsnyskapande. Det är alltid intressant att höra om nya tankar kring marknadsföringen, speciellt då en professor som specialiserat sig på vilket håll man bör titta åt inte vilket håll alla tittar åt.

I pool 3 sen så är jag som bloggare naturligtvis intresserad av Lars CarlénCopywriter, Petter Rindforth, blogg och varumärkesspecialist. Dessa två ska prata om bloggarna som säljer eller förstör ditt varumärke!

MEN tyvärr så är det fortfarande relativt dyrt att gå på detta seminarie. Visserligen får man nog mycket för pengarna men som egenföretagare är det inte så enkelt att spendera flera tusen på ett enda event. Dessutom tillkommer det resa fram och tillbaks till Stockholm och övernattning på hotell.

Är alltid ett dilemma när man inte har en chef man kan gå till som ser till att betala det hela :)

Jag får nog ta och fundera en hel massa på om jag kan ta mig råd att åka upp…

One comment

  1. Kul att du skriver om Tendensdagen och att du tycker att min och Petters föreläsning verkar intressant. Hoppas att vi ses på Tendensdagen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>