Föreläsning i marknadsföring på nätet

Fick en ny förfrågan från Transfer om jag ville föreläsa om marknadsföring på nätet. Utan att tveka hoppade jag på detta. Är det något jag brinner för och är intresserad av så är det marknadsföring på nätet. Jag är fascinerad av vilken utveckling det här har tagit, både positivt och negativt, och jag försöker hålla mig så uppdaterad som det går gällande detta ämne. 

Ett av de mest nytänkande och roliga sätten som jag sett ett företag använda sig av marknadsföring via nätet/hemsida/blogg är Odd Molly. Se artikel på Internetworld.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>