Totalt kaos

Vissa dagar blir helt enkelt inte som man har tänkt sig! Min plan idag var att jag skulle jobba på lite under förmiddagen, iväg några ärenden på lunchen och sen ha ett möte på eftermiddagen och sen hem.

Istället har jag kastats mellan 3 olika kunder där det varit snabba deadlines, material som skulle lämnas, nya tidningar som skulle bokas,  tusen och en frågor att svara på och lite till… när väl mitt besök idag kom var jag superstressad och fick anstränga mig för att varva ner. Sen var det kaos ytterliggare en stund innan jag kunde ge mig iväg för att stötta upp familjen för att om en liten stund rusa iväg på styrelsemöte! 

Jag som hade tänkt jobba med nästa föreläsning jag ska ha! får hoppas att det blir tid till det imorgon istället!

I vilket fall så hade vi en mycket trevlig diskussion på lunchen kring hur nästa generation ungdomar (i detta fallet 90 talisterna) kommer att rösta 2010…. tänker de parti eller tänker de på andra sätt. Själv är jag nyfiken på hur man kommer att göra i sina medieval kring kampanjerna. Hur kommer man att använda de nya kanaler som finns och vilken respons kommer det att ge… intressanta saker att fundera på.. men nu måste jag rusa iväg på styrelsemöte!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>