Internets kapacitet

När jag börjar förbereda mig för en föreläsning, eller rättare sagt för att göra min föreläsning, använder jag mig av den källa jag anser vara bäst. Internet. Jag scannar Google och YouTube för information om mitt ämne. För även om jag i det stora hela vet vad jag ska prata om vill jag gärna se vad andra säger och bredda min kunskap innan jag ställer mig framför min publik. Jag använder mig mycket av filmer från YouTube för att lära mig nya saker eller för att få bekräftat det jag tror. För mig är nätet den självklara länken till information.

Min nästa föreläsning handlar om e-handel och marknadsföring på nätet, som ju är ett ämne som intresserar mig otroligt mycket. När jag idag satt och scannade nätet så trillade jag på en film från ett PR företag – Wenderfalck. De hade lagt ut en film från en föreläsning som jag fastnade för. Delar med mig av den här till er och hoppas på er respons och era funderingar kring det som sägs.

YouTube Preview Image

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>