Backup

Backup

Det här med backup är en fälla och ett jidder som jag tycker är svårt. Jag tycker att jag ska lära mig av mina misstag, men nä..så verkar inte fallet vara! 

En dag i vintras när jag kom in till kontoret så ville datorn överhuvudtaget inte starta. Den betedde sig på ett sätt som den aldrig gjort tidigare. Egenföretagare som man är fick jag ringa dit där jag brukar

köpa mina datorer och de skickade en tekniker. Inte ens han kunde avgöra vad det var för fel på min dator. Frågan ställdes då om det var ok att han blåste datorn och installerade om allt. Tja.. vad har man för val? Som tur var hade jag bara någon vecka innan faktiskt varit duktig och sparat ner allt på CD skivor (jo jag vet att man inte ska det, återkommer till det) så datorn blåstes och fungerade tack och lov sen.

Tror ni nu att jag gick iväg och köpte mig en fungerande extern hårddisk (den gamla är sönder) så att jag enkelt kunde göra backup varje dag? Nä…naturligtvis inte! 

Idag när jag kom in på kontoret så visade datorn samma symptom som i vintras!! KRIS!! Jag har inte backat up sen i somras!!! Ja jag vet att det är fel! MEN tack och lov startade den efter en omstart. Så nu sitter jag och gör back up på den gamla söndriga hårddisken, sen ska jag rusa iväg och köpa mig en ny hårddisk!www.komplett.se

 

Denna gången ska jag lära mig av mitt misstag!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>