Snart är det dags

På måndag har jag min nästa föreläsning i ämnet Näthandel – marknadsföring på internet. Borde ha blivit färdig med min presentation idag men var iväg på två oerhört viktiga kundmöte som fick gå före helt enkelt. Men imorgon ska jag jobba färdigt med presentationen och än så länge känns det hela bra. Tycker att jag har fått ihop ett bra grundmaterial, nu hoppas jag bara att ungdomarna i klassen ska tycka att det hela passar de och att de känner att de lär sig något av det.
Dessutom hoppas jag att tekniken fungerar bättre denna gång jämfört med senast. Tar så mycket tid när det inte riktigt funkar som det ska.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>