levererat och klart

Efter en intensiv en och en halv vecka har jag nu klarat av både föreläsning och leverans av en kampanj till en kund. Föreläsningen gick bra, det var ca 15 elever, har aldrig haft en så liten klass men det blev trevligt och jag hoppas att jag kunde bidra till något kring ämnet marknadsföring på nätet.

Den senaste tiden har varit intensiv men oerhört rolig! Dock har det irriterat mig något att jag inte hunnit med att uppdatera den här sidan. Min förhoppning var ju att jag skulle hinna med åtminstone ett inlägg om dagen. Men jag ska försöka hinna med lite nu framöver :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>