måndag

måndag

Så var det då måndag igen! Förra veckan var hysterisk och för att få en lite bättre start på denna veckan stack jag in en stund på kontoret igår. Skönt att komma in på måndagen och ha ett rent skrivbord. Dock slängdes jag omedelbart in i måndagsmöte med kollegorna. Vi har ett gemensamt möte idag med en kund där vi ska presentera ett upplägg. Ska bli både roligt och intressant att se vad de tycker! Annars verkar det än så länge vara en lugn vecka… kanske jag då kan sätta igång tankeverkstaden igen och fortsätta jobba med mitt kommande bokprojekt!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>