Äntligen ny dator!

Äntligen ny dator!

Så har då äntligen min nya dator kommit, blivit uppackad och alla program blivit installerade :) För några år sedan så körde jag med en powerbook G4 och bar den mellan hemmet och kontoret. Tyckte dock att det blev lite jobbigt och eftersom jag alltid jobbade på kontoret gick jag och köpte mig en Macmini istället att ha på kontoret. Powerbooken fick husera där hemma.

MEN, resultatet har blivit lite fel :) Det senaste året har jag jobbat hemma minst en eller två dagar i veckan och helt plötsligt har jag alla dokument/mail/mm på två datorer OCH på ett antal små hårdiskar och minnen för att inte glömma något någonstans… DETTA har blivit fullständigt ohållbart, speciellt som powerbooken börjar bli gammal och inte riktigt funkar med det nya systemet och macminin hänger inte riktigt med den heller…. så det vara bara att gå iväg och införskaffa en ny dator.

Jag bestämde mig helt enket för att köpa en ny laptop och det blev den oerhört vackra och trevliga macbook 13.3 tum, vit med upphottad hårddisk till 7200 varv och med mer minne, 4GB.

DET är underbart :) pga allt detta har jag dock inte riktigt uppdaterat här, men nu hoppas jag att jag ska underhålla er med alla mina små trevliga (!) inlägg ;)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>