OnTrackImaging 2008

Idag var det så dags för årets tågupplevelse. OnTrackImaging. Tåget går genom Sverige och låter oss alla få möjligheten att på plats träffa de bästa inom foto, datorer och printers. Dessutom kan man gå på en del olika intressanta seminarier.
2006 var första gången jag var där och därför var det ingen tvekan om att gå dit i år också. Jag tycker hela grejen med att hålla en mässa på ett tåg är makalöst. Det ger mig möjligheten att gå på något som intresserar mig utan att jag behöver åka iväg till en annan ort. Har du missat det i år så se till att gå dit 2010. Det är väl värt ett besök!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>