Att utnyttja sin tid rätt..

Att utnyttja sin tid rätt..

I mitt yrke spenderar jag mycket av min tid med att just vänta. Väntan på offerter från olika medier, väntan på besked från kunder, väntan på material som ska komma in. Tja det är många olika slags väntetider. För det mesta är det ganska skönt!

I den tid som ligger mellan olika saker som jag väntar in har jag möjlighet att göra annat, som tex blogga eller läsa på om andra medier som kan vara aktuellt för mina kunder. I början när jag insåg att det var en del ställtider blev jag ganska paralyserad och visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till. Blev nervös av att det kanske var så att jag hade för lite att göra och att det var därför. Men med tiden har jag insett att det inte är det som anledningen utan att det faktiskt är såhär mitt yrke ser ut.

Visst ibland så hinner jag inte med några ställtider därför att flera jobb ligger parallellt med varandra och den ställtid eller väntan som infinner sig med ett jobb ger mig möjlighet att syssla med en annan kund. Men de veckor där det finns väntetider njuter jag numera och ser till att utnyttja den tiden väl.

Igår var jag iväg på biblioteket och lånade några böcker om skrivandets konst! Så om det infinner sig några väntetider de närmsta veckorna är det de böckerna jag kommer att lusläsa. Allt för att utveckla mig själv och min yrkeskunskap ytterligare. Kanske testar jag lite, av det jag lär mig, här!

Oavsett vilket så hoppas jag att ni alla får en bra vecka med mycket lärdom, många uppdrag och mycket njutning!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>