En lång stökig vecka

Jo jag vet, det är bara torsdag men det känns verkligen som att det är fredag! På sista tiden har det mesta faktiskt gått riktigt bra och jag har haft rejält att göra. MEN naturligtvis är det ju då något som ska gå fel, eller hur! Det kan aldrig få lov att bara vara bra…

Som jag skrev för ett tag sedan så köpte jag mig en ny dator eftersom de andra börjar bli sämre och sämre. Datorn blev levererad och jag var i himmelriket! Tyvärr visade det sig snabbt att allt inte var riktigt som det skulle och jag fick lämna in den för en koll, efter tre dagar! Kunde sen hämta den igen, inget var uppenbarligen fel! MEN det var det och efter ett antal turer i dator affären så var jag där nere idag igen och mycket riktigt, datorn är inte som den ska. Så nu fick jag lämna tillbaka den för gott och tack och lov får jag en ny så fort det går :)

Utöver detta så gick häromdagen mitt headset sönder!! Så nu är även det på lagning! Allt detta tillsammans med oerhört mycket att göra på kontoret gör att det har varit en lång, stökig vecka och imorgon får det bli en riktigt riktigt kort dag för sen ska jag hålla helg!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>