Mammas blogg

Mammas blogg

Har de senaste dagarna haft fullt upp med att hjälpa min mamma med ett projekt hon håller på med. Min insats kom till en wordpressblogg, visitkort, bilder och banner. Nästa vecka ska hon nämligen ställa ut alla sina vackra smycken på Tobaksbolaget i Malmö.
Så har ni vägarna förbi borde ni titta in på en lunch och lite smyckeskonst :)

Det är otroligt roligt och givande att syssla med sådana här sidoprojekt, passar perfekt till allt annat jag sysslar med för tillfället!

Funderar skarpt på att låta mitt nästa projekt bestå i att anmäla mig till en tävling kring att skriva en kokbok. Det är Vulcan och Taffel som utlyser tävlingen och då jag vid sidan av sysslar mycket med mat och faktiskt istort sett redan har en kokbok färdig vore det dumt att inte vara med…eller? Får fundera lite mer på det..

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>