Reklamfilmens påverkan

I våras hade jag en föreläsning ang. reklamens påverkan, stereotyper och hur vi reagerar inför reklamen. I december kommer jag återigen att hålla en föreläsning i denna linje. Här ska jag kanske mer inrikta mig mot hur vi påverkas av medierna och reklamen. Men det ska bli intressant att se hur man kan bygga upp det hela. När jag nu för en stund sedan letade runt lite på Youtube så hittade jag några filmer jag absolut måste visa här :) Njut av filmerna och förändringen som skett i utrycket. Innebörden är ju alltid den samma, företaget vill sälja produkter i slutänden och måste på ett eller annat sätt nå ut till publiken… sen om vi går på det eller inte är upp till oss själva :)

YouTube Preview Image YouTube Preview Image

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>