Årets nya tidskrift – miljön i fokus

Årets nya tidskrift – miljön i fokus

Som medierådgivare ska man vara objektiv. Så enkelt är det. När jag satte upp denna hemsida och även bestämde mig för att blogga för mitt företag bestämde jag mig även för att ha regeln att ALDRIG rekommendera någon speciell tidning eller annat medie. MEN säg den regel som inte är till för att brytas!

Igår var jag i affären för att handla lite smått och gott. Som vanligt hamnade jag framför tidningshyllan. Min favoritplats i alla butiker. Helt plötsligt föll ögonen på en tidningsframsida som stack ut ordentligt. Det var tidningen EcoQueen. Jag har tydligen lyckats missa denna tidning totalt under hösten. Vet inte riktigt vad jag kan skylla på där. Men oavsett vilket bestämde jag mig för att köpa tidningen. 

På kvällen när jag skulle lägga mig så tog jag med tidningen för att bläddra igenom lite snabbt. Hmm.. en timme senare låg jag fortfarande och läste! Äntligen en tidning som har DET! Jag älskar miljötänket som naturligtvis genomsyrar en tidning som har ett namn som börjar på Eco! Artiklarna var intressanta och layouten tilltalande! Jag blev inspirerad och kände att YES detta är en tidning för mig! Den första artikeln är en intervju med Alice Bah Kunhke och hon har blivit stylad i bästa miljötänk. Bilderna är fantastiska, kläderna underbara och intervjun bra. Sen fortsätter tidningen i det spåret rakt igenom. Inte konstigt att tidningen blev utsedd till Årets Nya Tidskrift 2008.

Så har du inte läst den och är någorlunda intresserad av miljön rekommenderar jag dig verkligen att köpa ett nummer och testläsa.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>