Stockholm nästa

På måndag är det så dags för avfärd till den STORA staden. Det var längesedan jag var där nu och jag ser verkligen fram emot de tre dagar jag ska spendera där.
Lyckades få tag i bra biljetter på SJ och åker t.om. förstaklass! Suveränt att kunna slänga upp laptopen och jobba hela vägen upp på måndag morgon.
Första stopp när jag väl kommer upp är ett möte på InsertMedia. Ska bli intressant att se vad de har för nyheter och erbjudande som kan passa mina kunder. Sen blir det ev. ett möte till på seneftermiddagen men annars ska jag försöka shoppa lite medan jag nu är uppe.
Tisdagen blir intressant, då är det B2B-dagen med en mängd intressanta föreläsare. Kommer även att träffa en del kunder och förhoppningsvis blivande kunder. Jag återkommer här med lite info från seminariet och hur talarna var.
Onsdagen blir sedan ett antal kundmöten på förmiddagen och sen tåget hem på eftermiddagen.
Jag riktigt längtar :)

One comment

  1. Hej!
    Kommetar till nedre inlägg.
    Just den boken ”Svenska skrivregler” har jag bredvid mig. Min är tryckt år 2000, vad tror du, är det kanske dags för en uppdaterad version?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>