Ideér och genomförande

Så har ytterliggare några dagar gått utan att jag gjort något inlägg här! Men samtidigt så är det ju ingen mening med att göra inlägg utan att faktiskt ha något att säga :)

Nu är det bara någon vecka kvar till jul och lite semester! Vet inte hur det är med er andra men för mig är mitt jobb likamycket min fritid. Visst finns det delar av mitt arbete som är mer arbete men som egenföretagare har jag även delar där jag får utlopp för mina egna ideér och funderingar och det är saker som jag kan fokusera på när det är lite mindre av de ”vanliga” uppgifterna :) Just nu, eller rättare sagt, sen några månader tillbaka så känner jag att jag mer och mer vill skriva på ett mer fullbordat sätt än bara via en blogg. Jag har varit iväg på biblioteket och lånat böcker om att författa, men det som finns är mest fokuserat på romanförfattande och det är inte riktigt där mitt fokus ligger. Jag vill skriva mer dokumentärs och fakta relaterat. Har ett par ideér som jag funderat på ett tag och nu har jag tagit tag i åtminstone en av ideérna. Får se om jag vågar släppa lite av det hela här så småningom :)

Mitt problem är att jag nog egentligen har mer lust än kunskap när det gäller skrivandet. Det är nog det som gjort att jag inte officiellt har skrivit så mycket  mer än på mina bloggar. Men nu har jag bestämt mig för att helt enkelt inte bry mig om att jag kanske inte är bäst i världen på skrift… någon annan kan ju alltid gå igenom texten när jag är färdig, eller?? Vad tycker ni? Är det knäppt och fullständigt vansinnigt?

2 comments

  1. Hej Sanna!

    Självklart ska du sätta igång och skriva. Det är ett bra sätt att utvecklas som skribent. Att sätta upp ett väldigt konkret mål för en text och en deadline brukar också vara bra.

  2. Tack för tipset Lars. Kanske jag borde sätta upp ett lite mindre mål än det jag har framför mig för tillfället…hmm.. ska fundera på det över jul :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>