Dubbel föreläsning

Igår var jag iväg på Vipan i Lund och föreläste om Reklamens påverkan. Denna gång var det två klasser efter varandra som jag skulle föreläsa för. Som tur var var det lite mindre klasser. Nu är det andra gången jag föreläser i detta ämne och jag börjar känna mig lite varmare i kläderna kring det. Är intressant och framför allt roligt att se hur de olika eleverna reagerar på det jag säger och berättar. För även om de lever i den värld vi har idag så är det en hel del saker de inte tänker på. Sådant som bara är där. 

Igår började jag båda föreläsningarna med att berätta om vad min son sa för ca 10 år sedan. Vi var på circus och när det var paus och vi skulle gå ut för att handla något säger han ” mamma, blir det reklam nu” :) efter det berättar jag att en tonåring idag utsätts för 4000 reklambudskap/ 6 timmar per dag!! Det ger en reaktion utan tvekan! Sen visade jag filmen Onslaught från Dove. Den säger en hel del om hur det kan vara i skönhetsindustrin. Titta här:

YouTube Preview Image

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>