Spotify

Tja… det var så länge jag kunde hålla mig härifrån ;)

Häromdagen var jag ute på Jonassononline en riktigt rolig blogg som jag definitivt kommer att besöka igen. Var där med och tävlade om en inbjudan till Spotify. Idag när jag öppnade mailen låg min inbjudan överst!! Så härmed tackar jag officiellt Jonasson för denna härliga vinst! Nu vet jag hur jag ska spendera juldagarna…

2 comments

 1. Hej, hoppas att du har inbjudan kvar och att du kan dela den med mej!! det skulle vara jätte snäll av dej..
  Tusen tack!!

  sebbep1@hotmail.com
  MVH
  Sebastian

 2. Hej Sebastian,

  jag har ännu inte hunnit kolla hur många inbjudningar jag har, men om där är en över så skickar jag den till dig..

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>