Nytt år, nya löften, nya möjligheter

Så har vi då alla troligtvis börjat jobba igen. Det har åtminstone för mig varit en lång härlig ledighet. Har känts som att man har haft möjligheten att återhämta sig och det känns härligt att vara tillbaka på kontoret. Några löften har man väl även nu inför det nya året. Rent arbetsmässigt är mitt löfte till mig själv att jag ska fortsätta utveckla föreläsandet och författandet detta året. Det är härligt att ha alla dessa möjligheter framför sig och jag längtar riktigt att få bita tag i de möjligheter som 2009 bär med sig!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>