Norrland nästa

Klockan är snart 9 och jag sitter i köket och jobbar. I normala fall så hade jag varit på kontoret men så är det inte idag.

Om några timmar går flyget upp till först Arlanda och sen Umeå. Efter det blir det middag och därefter buss till Örnsköldsvik. Om allt går som det ska är jag på hotellet vid 22 tiden ikväll!!

Imorgon är det möte hela dagen och sen är det samma väg hem igen :) är nog tillbaka i mitt kök någon gång vid 23.30 imorgon…

Jag ser fram emot mötet med kunden men resvägen kunde varit lite smidigare! Tyvärr så har SAS slutat flyga till Övik och tiderna med de andra flygbolagen funkade ännu sämre… men men vad gör man inte för ett trevligt kundmöte :)

Håll tummarna för att det inte är för kallt bara… idag har vi runt 0 grader i Malmö och enligt väderprognosen igår på TV skulle det bli uppemot 10 minus i Umeå idag… men på Umeås hemsida står det att det är 3 plus… så vi får väl se :)

One comment

 1. Hej
  Vad kul att läsa en blogg från en egetföretagande tjej!
  Den ska jag återkomma till.
  Mitt nyårslöfte är att inspirera tjejer som vill starta eget företag och våga ta steget. Projekt är på gång..
  Annars jobbar jag med grafik, webb och illustration samt driver webbutiken kidsroom.se
  Kolla gärna in på mina webbplatser!

  Vänliga hälsningar
  Karin Söderqvist – artgraphic

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>