Flygplatser

Sen igår vid tretiden har jag sett tre olika flygplatser, varav två snart två gånger! Sitter för tillfället på Arlanda och väntar på att det ska bli tid att gå ombord på flyget hem.

Igår flög jag först från Malmö till Arlanda och sen vidare till Umeå, sen var det buss vidare till Övik. Kändes aningen konstigt att ta sig tillbaka en bra bit men det var ända sättet att få ihop resan denna gång. Hotellet var trevligt och jag hade ett såkallat Ladysroom! Kändes lite extra lyxigt att kunna ta på sig en morgonrock, slänga sig i sängen och läsa en iform :) Kom tyvärr inte till hotellet förrän vid 23 tiden så det var inte länge jag han njuta av den extra lyxen innan jag sussade gott på kudden.

Idag var det möte hela dagen och sen var det bil till Umeå, flyg till Arlanda och snart flyg hem till Malmö igen. Blev en lucka på två timmar på Arlanda vilket ju är sådär. Men allt besvär med resan var väl värt dagens möte. Har en del härliga ideér att ta med hem och jobba med.

Nu ska jag stänga ner och rusa till gaten.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>