Våga misslyckas!

För en vecka sedan blev jag kontaktad av en tjej som höll på med ett projekt och letade efter kvinnliga företagare. Hon hade sett min blogg och tyckte att jag verkade vara ett bra komplement i projektet. Vad projektet går ut på ska jag kanske inte gå in på mer här, då kanske någon annan snor ideén ;)

Men hela förmiddagen idag har jag blivit intervjuad utifrån mitt förhållningssätt till mitt företag. Otroligt hur sällan man egentligen tänker på hur sitt eget företag och företagande. Jag är liksom mitt uppe i det hela tiden och tänker naturligtvis framåt och på olika projekt jag skulle kunna genomföra. Men jag fick verkligen ut något av intervjun idag. Den fick mig att tänka till och faktiskt fundera lite mer!

Mitt motto framöver kommer absolut att vara Våga misslyckas! 

Att våga misslyckas är ett utmärkt sätt att utveckla sig själv och få en tro på vad man kan och faktiskt inte kan! Jag tror även att om man faktiskt vågar just misslyckas så är chansen ganska liten att man faktiskt misslyckas!

Med detta i tankarna så får jag nog ta tag i de där projekten som ligger vilandes i datorn!! Man kan ju inte mer än misslyckas ;)

ps. Hanna om du läser detta, TACK för en fantastiskt givande och rolig förmiddag.ds

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>