Skapa utrymme

Sitter här nu tisdag förmiddag. Har sysslat med bokföringen och börjar tröttna grundligt på det! Men men det måste ju göras…. tur jag har en duktig revisor :)

I förra veckan satte jag på allvar igång mitt eget lilla bokprojekt. Är lite skrämmande! Kan jag? Vill jag verkligen? Hur kommer det att funka? Alla dessa frågor finns i huvudet hela tiden och mycket av min tid funderar jag på det här. Men samtidigt så är jag ganska säker på att det finns en plats i bokvärlden för den bok jag ”tänker” skriva… men det är ändå skrämmande.
Men det jag mest funderat på idag är faktiskt hur jag ska få tiden till det hela. När ska jag kunna skapa utrymme för mitt knåpande och skrivande med detta? Å ena sidan så måste jag nog bestämma specifika tider då jag sysslar med detta. Precis som om det vore vilket annat projekt som helst. Samtidigt så är jag fortfarande såpass ny på detta att jag ”måste” ha inspiration och känna att orden ”kommer” till mig…
Äsch… jag vet inte…

Det är väl egentligen bara att skriva….eller hur??

2 comments

  1. Tack för kommentaren under mitt inlägg om min dröm att starta eget. Jag har planer och ideér om vad det bör bli och vara. Igår var jag in nyföretagarcentrums hemsida och tittade lite. Där kan man få hjälp att starta upp. Jag kommer säkert att maila dig och ställa lite frågor fortsättningsvis om det går bra.

  2. Hej Karin,

    bara maila och fråga! jag ställer gärna upp som bollplank och delar med mig av mina erfarenhet!

    ha en bra vecka!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>