Unga och tunga

Unga och tunga

Fick ett tips på en bra bok om ungdomar och deras medievanor. Den heter ”Unga och tunga” och det är karl Hermansson på MTG Radio som har skrivit den.

Såhär står det på MTGs hemsida:

”I boken ”Unga & Tunga” skriver författaren Karl Hermansson om reklam och om ungas syn på livet och varumärken. Vilket är det coolaste varumärket just nu och vem bryr man sig mest om, är två frågor som nu får sitt svar. 

 Det alla undrar: Vad tycker egentligen personer mellan 15-25 år? Egentligen? Svaren finns nu att tillgå i boken ”Unga & Tunga” (MTG Radio), skriven av Karl Hermansson.

 Boken har bl.a. tagit hjälp av radiostationen NRJs hemsida och de kortfrågor som besökarna fått svara på där. Därefter svaren från alla personer mellan 15-25 år filtrerat ut och därigenom fått en fingervisning om vart världen är på väg.

 Frågorna har berört ämnen som livsstil, varumärken och mobiltelefoni och resultaten är både fascinerande och intressanta.”

För mer info och möjlighet att beställa boken gratis gå in på här.

One comment

  1. Tack för tipset, boken beställd!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>