Kvinnor

Läste häromdagen blondinbellas insändare i Expressen ang. kvinnligt företagande. Jag kan inte annat än säga att jag faktiskt håller med!! Det är synd att behöva säga det. Men i många fall så är det de kvinnor runt omkring som stjälper, inte männen. Jag upplever oftare att männen finns där som ett stöd och det har ofta hänt mig att det är kvinnorna som kommit med konstiga kommentarer! Sen tror jag inte att det stämmer inom alla branscher och i alla fall. Men jag kan känna igen mig i det hon skriver.

Vi kvinnor måste se framåt och fortsätta kämpa, MEN vi måste hålla ihop!!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>