Böcker

Böcker

global_marketing

Häromdagen var jag på biblioteket för att både lämna tillbaka men även se om jag kunde låna lite böcker. Hem kom jag med två ”enorma” verk, som fick mannen att himla med ögonen samtidigt som han sa ” det var skönt att se någon annan i familjen vara lite nördig” !!

marketing

De böcker jag lånat var en om global marknadsföring och en om marknadskommunkation i ett europeisk perspektiv! Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker det är superskoj och framför allt oerhört intressant! så nu ska jag bita tag i de här böckerna över en kopp kaffe (eller kanske några stycken)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>