CocaCola

CocaCola

 

cocacola_sommar

Fick precis Cap Designs nyhetsbrev och såg där en artikel/notis om CocaColas nya burkar inför sommaren. Wow Tänkte jag, vad häftigt! Min son är en fanatisk samlare av cocacola burkar. Då menar jag inga ovanliga burkar utan helt enkelt bara burkar. Han har ett skåp fullt i sitt rum. Vad han ska med de till har jag ingen aning om men det är hans grej. När jag läste notisen insåg jag till slut att NÄÄÄÄ… burkarna med de speciella mönstren kommer bara att finnas i USA… typiskt!! Är det ngn som ska dit som kan ta med hem till mig??

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>