Snart allvar igen

Snart allvar igen
sommarlavendel

foto: www.lagerwall.com

Sommarens sista veckor är här nu med delvis sol delvis moln och en aningens regn. Är det dags att börja tänka på hösten redan? Jag både gör det och inte gör det. Tänker med tillförsikt på hösten och längtar efter härliga intensiva dagar på kontoret där jag får göra det jag älskar. Samtidigt som jag njuter av lite sovmorgnar, långa morgonpromenader och en stund vid datorn innan barnen vaknar och undrar om jag inte kan låta de vara lite själva en stund :) Tar cykeln till biblioteket eller stranden, jobbar lite på laptopen på favoritcafeet och cyklar sen vidare till närmsta grönsakshandlare för att införskaffa tillbehör till kvällens middag. Kan man ha det bättre?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>