Tillbaka på plats

Tillbaka på plats

vinbär

foto: www.lagerwall.com

Så var då sommaren slut, eller? Nä.. det är den nog inte. Det är nog snarare nu man ska passa på att njuta av de sista ljusa kvällarna och sköna morgnarna. Dagarna spenderar man på kontoret igen och det är lite svårt att anpassa sig .. men samtidigt är det skönt. Jag älskar mitt kontor och spenderar gärna mycket tid här. Men jag ska ändå försöka dra ut på sommaren ett litet tag till. Ta en lång promenad på morgonen och kanske en på lunchen och sen njuta av trädgårdens värme på kvällarna.

Hur gör ni för att njuta de där sista veckorna innan hösten knackar på dörren på riktigt?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>