Den sociala djungeln

Den sociala djungeln

Den sociala djungeln

Hur ställer ni er till de sociala medierna? Vad innebär det för dig?

Idag vet de flesta nog vad ett socialt media är eller åtminstone vet man när man börjar prata om bloggar och facebook.

Själv har jag förutom denna hemsida/blogg även två anonyma bloggar. Sen är jag även med på facebook, linkedin, twitter och några andra mindre kända ställen. Men under sommaren har jag funderat mycket på hur jag ska förhålla mig till denna sociala djungel och all den tid den vill ta i anspråk av mig. Jag vill ju vara med, vill få kontakt men samtidigt har jag inte riktigt tid.

Så nu har jag fattat beslutet att jag enbart ska använda mig av de här ställena som arbetsrelaterade ställen. Alltså inget privat skrivande utan helt och hållet relaterat till mitt yrke och möjligheten att få in nya kunder  eller folk till mina utbildningar. Det privata kommer jag att fortsätta hålla till mina anonyma bloggar där jag kan välja hur mycket tid jag vill lägga.

Är detta rätt eller fel? För mig känns det just nu helt rätt då jag vill fokusera mycket av min tid på arbetet och utveckla mitt företagande. Hur gör ni? Hur funderar ni? Kom gärna med tankar och funderingar för en vidare diskussion kring detta ämne…

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>