Höstens alla aktiviteter

Nu börjar mitt skrivbord digna av roliga, intressanta och kraftfulla inbjudningar. Det är till seminarier, konferenser, frukostmöten, lunchmöten, mässor och mingel. Jag skulle vilja gå på ALLT!! MEN det går bara inte… nu måste jag välja och jag måste välja snart. hmm… hur väljer man då? Får börja med att krasst titta på innehållet och se vad som är intressant för just mig och mitt företagande. Sen får jag se på prisbilden och var i vårt avlånga land som det hela utspelar sig. Slutligen får jag titta på när det hela är och om något är dubbelt. Blir en del att tänka på :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>