Ett nytt bokförlag ser dagens ljus

Ett nytt bokförlag ser dagens ljus

De sista veckorna har varit intensiva men IDAG kan jag berätta om det projekt som jag och mina kollegor slitit med!

Ett nytt bokförlag ser dagens ljus!

Men inte vilket förlag som helst, utan det lilla oberoende ”projektförlaget”  enklaboken.se – samtidigt webbokhandel med samma namn. Idèn är, helt enkelt, att ge ut enkla böcker med fokus på vardagliga behov!

Jag ser med spänning fram emot de närmsta veckorna och den förhoppningsvis positiva respons vi kommer att få! Den första boken vi ger ut är dessutom författad av mig! Gå in här och läs mer: enklaboken.se

pressrelease hittar du här

banner250x120_EB

Veckansmiddag

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>