Multiple Skleros

Multiple Skleros

logo

Känner ni till sjukdomen Multiple Skleros – MS ? För drygt två år sedan visste jag istort sett inget om den här sjukdomen. Men efter en akut inläggning på sjukhuset hösten 07 fick jag reda på att jag har MS. Nu har det gått två år och jag har acklimatiserat mig till det hela. Ingen dag är numera lik den andra men jag har ändå en hoppfull syn på framtiden. Jag försöker verkligen ta tillvara på varje dag!  Som egenföretagare är det inte lätt att få ett sådant här besked. Men jag bestämde mig snabbt för att sjukdomen skulle bli ett med mig och jag skulle se till att få min vardag att fungera. Jag känner idag att det fungerar bra med mitt arbete. Ibland jobbar jag hemma ibland på kontoret, allt beroende på hur jag mår.

Om en dryg vecka den 23-25 september går det första MS – forum av stapeln i Malmö. Det är egentligen för professionen men jag kommer att vara där och hoppas lära mig ett och annat. Den 24 är det patientforum då det finns möjlighet för oss med MS och våra närstående att ställa frågor till de kunniga :)

Läs mer på MS Forum

One comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>