En liten pojke lärde sig gå…

En liten pojke lärde sig gå…

100 under 100

När jag var runt 7 år gammal lärde jag en liten pojke att gå, enligt våra föräldrar! Jag minns inte mycket av denna händelse men idag 30 år senare är jag god vän både med denna numera stora pojke och så även hans föräldrar. I förra veckan fick jag reda på att Måns, som han heter släpper sin första bok! Så är ni nyfikna på hur man äter gott och billigt i Malmö ska ni absolut gå in och köpa denna bok! Extra roligt var det när jag bara några dagar senare kunde berätta att även jag släpper en liten bok :) På ett eller annat sätt är vi sammankopplade och nu lär hans lille pojke sig gå med eller utan hjälp av en god vän!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>