Kvinnor i karriären

Idag hittade jag en ny blogg (för mig) som heter Networking. Det är 17 kvinnor i karriären som diskuterar arbetsliv, familjeliv och karriär på bloggen . Alla gör inlägg och det känns oerhört intressant! Jag ska spendera kvällen och läsa lite mer på deras blogg. Jag hittade till de via Karins värld som är en annan blogg av en kvinna i karriären med barn och drömmar, mycket intressant och trevlig blogg!

One comment

  1. Vad kul att du hittade vår blogg!!

    Spännande att vara egen företagare, jag ska kolla lite mer i din blogg vid senare tillfälle, dvs när jag inte kikar in från jobbet ;-)

    /Catharina

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>