Nya Dimensioner, eller?

Så har då Dagens Industri äntligen släppt informationen om sitt nya månadsmagasin Dimension. Tidigare har man satsat på DI weekend och DIego. Men nu släpper man alltså Dimension som ska vara ett mer affärsinriktat magasin. Jag ser fram emot att få se den nya tidningen och hoppas att de kan både leva upp till sitt rykte men även klara sig i den bistra värld av den här sortens tidningar. Är även nyfiken på hur de förhåller sig till alla kvinnor i affärsvärlden. I första numret är det uppenbarligen en artikel med och om SEBs VD Annika Falkengren. Jag funderar då på hur man har riktat artikeln och om jag som kvinna kommer att vilja läsa den här tidningen. Jag återkommer med fler funderingar när jag väl sett tidningen.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>