Ska man planera eller inte?

Ska man planera eller inte?

valen är många

Ibland blir dagarna inte som man tänker sig. Jag försöker numera att inte ha för mycket inplanerat, mest för att det blir bäst så för mig själv och min ork. Men jag inser också att jag faktiskt får mycket mer gjort om jag inte planerar så oerhört mycket! Men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig!

För några dagar sedan skulle min torsdag bestå av vanligt jobb och ett möte vid 14.30 tiden. Men detta har succesivt under veckan förändrats. Det började med att jag insåg att jag hade en tid hos min sjukgymnast kl. 10. Ok, inga problem. Sen visade det sig att jag skulle behöva åka iväg på ett superintressant möte hos en leverantör till oss, ok, jag klämmer in det efter sjukgymnasten men innan lunch. Igår eftermiddag fick jag ett sms om att dottern skulle vara hos tandläkaren. Gissa när! Idag kl. 08.00. OK, det hinner jag innan jag ska till kontoret. Kl. 21 igår kväll ringde telefonen och det visade sig att kusinbarnet från Mexico som skulle komma på lördag stod på centralen och ville komma NU. Vi åkte och hämtade honom och installerade en supertrevlig 19 åring i huset. Detta innebär att torsdags eftermiddagen går till att visa honom runt i Malmö. Trevligt :) Borde även försöka klämma in en besök till banken med dottern som ska ha konto och kort (hon har ju fyllt 13 nu)…. puh… hinner jag??

Passar på att blogga lite, dricka en kopp kaffe, pusta ut och inse att jag måste lära mig att inte planera så mycket.

Eller hur var det nu??

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>