Söndagkväll, snart måndag igen….

Söndagkväll, snart måndag igen….

planeringSöndag kväll. Familjen är samlad framför en film (Big Lebowski). Jag sitter med datorn i knät och försöker planera den kommande veckan lite. Är dock ganska trött efter en trevlig fest igår lördag :) MEN det är skönt att söndag kväll gå igenom hur veckan kommer att se ut. Jag tycker det är enklare att starta måndagen om jag har lite koll redan innan.
Idag har jag även gått igenom artikeln som ska vara med nästa nummer av Arbetsterapeuten. Journalisten var inne på kontoret i tisdags och intervjuade mig och nu fick jag som sagt läsa utdraget. Är nästan lite skrämmande att läsa om sig själv och hur någon har uppfattat det man har sagt. Ser fram emot att läsa hela artikeln när tidningen kommer ut.

Men hur ser veckan ut då? Måndag och tisdag har jag två olika men oerhört viktiga möten. Onsdag-torsdag är det seminarie på Hilton med MS eliten från hela Sverige. Ska bli intressant att lyssna på vad de alla har att säga. Men pga det blir det nog en del jobb i helgen istället. Sen ska jag jobba en del med enklaboken.se och se vad vi kan göra för ytterliggare marknadsföring och samarbeten…

Nu ska jag ta hunden och gå ut en lång runda, sen blir det sängen och sova sova sova :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>