En intressant vecka

En intressant vecka

stort intresseNu är det fredag och jag slappnar av lite efter en intensiv men oerhört berikande vecka. I måndags var jag som sagt iväg på två oerhört intressanta möte som hade med boken att göra. Kan inte berätta mer om det just nu men jag lovar att skriva om det så fort jag kan :)

Resten av veckan har jag spenderat på Hilton här i Malmö på MS Forum. Det har varit långa men super intressanta dagar och jag ser fram emot att få ner mina tankar om vad vi kan göra framöver. Jag har numera ett stort engagemang i EMSF och tänker göra allt som står i min makt för att jobba för att stiftelsen får den synlighet som den behöver. Vi är många unga kvinnor mitt i karriären med MS som behöver det stöd som en sådan stiftelse kan ge! Mer om det kommer jag att berätta om här längre fram.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>