Snow Leopard

Snow Leopard

snow leopard

I förra veckan damp så mitt ex av Snow Leopard ner i brevlådan. Dock ligger skivan kvar oanvänd på skrivbordet. Blev tipsad om att jag skulle vänta några veckor till innan jag installerade det, för att slippa alla buggar. Vet inte om jag kan hålla mig ;) Men samtidigt så är det inte super mycket förändrat med detta system. Är mest små uppdateringar av Leopard om jag inte misstar mig helt. I senaste numret av Macworld var där ett antal sidor med just Snow Leopard. Har inte hunnit läsa det ännu men hoppas få en stund under veckan där jag kan läsa in mig på det hela. Kanske jag lägger in det nya systemet till helgen…

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>