Samarbeten och möjligheter

Samarbeten och möjligheter

veckansmiddag

Den senaste tiden har dörrar öppnats  för mig som tidigare nog mest varit drömmar, även om de runt omkring mig anser att det bara varit en tidsfråga. Nu lutar det åt att jag åtminstone är påväg in i något som jag länge velat och det är spännande, roligt och samtidigt en aning skrämmande!  Jag har mycket boken att tacka för de dörrar som öppnas och jag är oerhört tacksam för mina kollegor som gjort detta möjligt för mig! Nu längtar jag tills vi kan bita tag i nästa bokprojekt :) Men det är mycket annat som ska falla på plats innan vi kan gå den vägen…

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>