Entreprenörskap, kvinnor, kaffe och kakor, vad har de gemensamt?

Entreprenörskap, kvinnor, kaffe och kakor, vad har de gemensamt?

kaffekaka

En av mina nära väninnor och fd kollega är en entreprenör ut i fingerspetsarna. Vi har följt varandra genom åren, stöttat varandra, skrikit på varandra och emellanåt druckit lite för mycket vin tillsammans. Men skoj har vi haft. Numera kämpar vi båda på med våra företag och idag träffades vi över en lunch för att uppdatera oss på de senaste månadernas händelser, vilket blir en del när det är vi som träffas :)

Ni vet alla dessa möten man springer på eller håller i som företagare, kommunikatör, säljare och människa…. På alla dessa möten serveras det till 90% en söt kaka av ngt slag. Jag har inget emot detta. Det jag opponerar mig emot är att dessa kakor oftast är STORA wienerbröd, muffins eller TORRA småkakor med outgrundligt innehåll. MEN nu kommer min väninna med det oslagbara!

vad sägs om ” en liten kaka till kaffet” som dessutom är fri från konserveringsmedel och ägg och gjord på äkta smör!! Jo det är sant! och de är himmelskt goda! (just nu går mina kollegor omkring och låter mmmm, aaaaa, mmmm så gooottt!)

Dessa små kakor finns nu att få tag i på www.kaffekakan.se, så säg till chefen att nu är det minsann dags att införskaffa riktiga kakor till alla möten istället för det skräp som äts hela tiden ;)

Om man vill kan man dessutom stötta det hela genom att bli ett Fan på Kaffekakans sida på facebook!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>