Bokcirkel för alla, en kreativ idé och tävling

Jag tänker gå med i en bokcirkel för alla och börjar med att vara med i tävlingen som finns på sidan.

Mitt bidrag är en kreativ idé som jag faktiskt genomfört. Idén var att jag ville (som så många andra) skriva en bok. Det blev en lite annorlunda bok men nu är den färdig och ligger till försäljning :) Boken är Veckans middag – idébok för hela året. Min idé var att jag ville sammanställa alla de veckomatsedlar som jag tagit fram på min andra blogg Veckans middag och ge ut den i tryckt form. Jag är faktiskt himla stolt över att det blev verklighet av det hela och det verkar faktiskt som att folk vill ha den också! Därför vill jag vara med och tävla om Fredriks bok Idéboken för mina kommande ideér som ideligen poppar upp i huvudet…. jag behöver någonstans att skriva ner de!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>