Oss företagare emellan…

Oss företagare emellan…

tavlinghoswhirl

Som kvinnlig företagare kan jag inte annat än vilja stötta och heja på andra kvinnliga företagare. Just nu så finns det en tävling på Whirl.se om en tygväska ”Catwoman”…. DEN skulle jag gärna gå omkring med hela dagarna, så därför skriver jag om det här och hoppas inte bara stötta den här tjejen och hennes företagande utan också hoppas på att kanske vinna själva väskan :)

Mitt förslag på vad som skulle kunna finnas i webshoppen är en liten tygväska där man kan ha sina nycklar i, de har ju en tendens att alltid försvinna eller förstöra ytan på allt annat man har i väskan….

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>