Teknikens möjligheter

Jag fortsätter fundera på de nya teknikernas möjligheter och hur vi kan använda oss av de och hur detta påverkar vårt sätt att ta emot och dela med oss av allt från text till musik och film. En till som funderat på detta lite mer konkret och med ett litet men oerhört intressant förslag är Axel Andén på Medievärlden. Han funderar på hur man skulle kunna utnyttja Spotify till text och dessutom på något sätt synka ihop det hela med Twingly Channels… jag tycker det hela låter oerhört intressant och jag hoppas någon tar honom vid orden och drar detta vidare :) Läs hela Axels artikel här.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>