Är detta en möjlig framtid?

Jag fortsätter på tema framtidens teknik idag med. Vet inte med er men jag funderar dagligen på hur medierna kommer att förändras framöver. Hur kommer dagens ungdomar att använda de traditionella medierna. Kommer de ens en gång att använda det som vi kallar traditionella medier? Är det bara framtidens teknik som gäller eller kommer man att eftertrakta den normala journalistiken i en vanlig tryckt tidning? Oavsett så kommer företagen att fortsätta vilja annonsera och synas med sina produkter. Det är väl där man får se hur kombinationerna kommer att utvecklas. teknik, text, bild, framförande, synlighet…. titta på denna filmen och fundera på om detta kan vara en variant?

YouTube Preview Image

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>