En härlig dag i teknikens värld

För ett tag sedan blev jag inbjuden till Disruptive Medias seminarie i Stockholm. Min ända reaktion var att det var ju synd att det var i Stockholm. Igår fick jag reda på via en på twitter att det skulle vara twitterskola på tv4 idag på morgonen. Roligt tänkte jag och dukade fram frukosten framför teven. Just det var kanske inte så intressant då programledarna var lite väl okunniga.. MEN det som var intressant var att jag fick reda på att dagens konferens skulle sändas live hela dagen via nätet!

Så fort jag kom in på kontoret kopplade jag upp mig och OJ vilken dag det har varit! TACK Disruptive Media för att ni utnyttjar tekniken fullt ut och låter oss alla ta del av er dag! Jag har lärt mig oerhört mycket om allt från Twitter till Real time search och en hel del till :) Nu måste jag hämta andan och reflektera över dagen innan jag kan skriva mer… återkommer :)

2 comments

  1. Visst var det! Såg delar av den och undrade lite över varför jag egentligen funderade på att åka upp, det gick ju hur bra som helst att se den via nätet.

    Hej förresten! :D

  2. Kan bara hålla med! Blev förvånad över hur pass bra det hela funkade över nätet.. och välkommen hit :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>