Sociala medier

Är du nyfiken på vad som skrivs om att sociala medier gör e-handeln bättre? Här är ett kort utdrag från ett mycket intressant inlägg som du hittar på bloggen www.magnusang.se, missa inte att gå in och läsa.

”E-handelsföretaget Amazon.com var tidigt ute med att tillåta kundåsikter vid produkterna på deras website. Det är 15 år sedan de lanserade sina första sk sociala funktioner och idag har de närmare 10 miljoner kundåsikter samlade samtidigt som de fortsätter att lansera nya funktioner för att engagera kunderna.”

One comment

  1. Wow, tack för att du uppmärksammar mina inlägg! :D

    /Magnus

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>