en idé börjar ta form

en idé börjar ta form

webfrågor

Sitter och funderar kring det här med ”sociala medier”. Överallt pratas det om detta fenomen, vilket är bra. Det är seminarier, det skrivs i tidningarna, det görs böcker, det skickas ut nyhetsbrev. Nu är ju jag för tillfället oerhört nyfiken på ämnet och det ingår i mitt yrke att kunna de olika medier som finns. En idé börjar ta form i huvudet kring ämnet och så fort jag kan ska jag dela med mig av mina tankar, men för tillfället får jag nog formulera de lite mer för mig själv innan jag säger något…

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>